De Kaart

Onze keuken is opgebouwd uit een subtiele mix van de Franse keuken en de zee, kunt u genieten met inbegrip van onze beroemde “Gegrilleerde Ierlandse Cuberol” rundvlees met Béarnaisesaus of voor de meer traditionele, onze tong meunière en onze gevarieerde menukaart vis.

Elke dag van de week stellen wij een lunch van 2 gangen aan 18€. We hebben 3 banketzalen ter beschikking (met kapaciteit tot 180 personen).

Voor verjaardagen, recepties en zakelijke bijeenkomsten of familie, realiseren we ons menu’s op maat van uw budget.

  • Voorgerecht

     

    VoorgerechtPrijs
    Vissoep met knoflooksaus en broodkortjes17€
    Verse sardienfilets gemarineerd in limoen en korianderblaadjes18€
    Gerookte zalm (rode label) ''van het huis'' met zijn garnituur18€
    Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie17€
    Eendenleverpaté ''van het huis'', confituur van rode uien en rozijnen, briochetoost20€
    Ravioli van verse Noordzeekrab met zeekreeftencoulis en witte roombotersaus met sjalot, azijn en witte wijn20€
    Kaas kroket14,50€
    Mix van kroket (garnaal en kaas16€
  • Vis

    VisPrijs
    Gegrilleerde zalm (rode label) met sinaasappel saus26€
    Gegrilde zeetong met zijn 'beurre blanc' met dragon of 'Meunière'33€
    Onze Huisgemaakte Bouillabaisse27,90€
    Kabeljauwhaasje, aardappelmousseline met roketsla en gekonfijte tomaten, saus met rozemarijen28€
  • Vlees

    VleesPrijs
    Gegrilleerde Ierlandse cuberol (+/- 250gr), Béarnaisesaus en frieten25€
    Varkenswangetjes met bruine Leffe en kleine groentjes24,90
  • Suggesties van de Chef

    Suggesties van de ChefPrijs
    Tomaat met grijze garnalen19€
    Koud artisjok en vinaigrette met kruiden15,90€
    Burrata ''Di Buffala'' met olijfolie ''extra vierge'' en brocolischeuten17€
    Zalmtartaar ''rode label'', avocado, limoen, verse koriander en tomaat19€
    Sashimi van schotse zalm (rode label)19€
    Salade ''Niçoise'' van gekonfijte tonijn20€
    Rundvleestartaar met frieten22€Jumbo mosselen met Speculoos
    25€Gegrilleerde zeebaars met kleine artisjokken uit Provence, coulis van citrusvruchten
    33€
  • Vegetarische suggesties

    Vegetarische suggestiesPrijs
    ''Vichyssoise'' van groenten (koude soep)9.50€
    Curry van kikkererwten en kokosmelk met kruiden17,90€
  • Zeevruchten

    ZeevruchtenPrijs
    Holle Oesters - Bio Oesters Iles de Chausey - N°3 per 616,30€
    Holle Oesters - Bio Oesters Iles de chausey - N°3 per 922,90€
    Aperitiefbordje - Alikruiken Of Ongepelde grijze garnalen9,90€
  • Mosselen

    MosselenPrijs
    Zeeland jumbo mosselen ''à la Marinière'', frieten23€
    Zeeland jumbo mosselen met witte wijn, frieten24€
    Zeeland jumbo mosselen met witte bier, frieten24€
  • GROEPSMENU'S

    Deze menu’s zijn geldig voor groepen vanaf 15 personen en kunnen worden aangepast aan uw wensen.

    Menu n°1 aan 49.00€

    Gerookte zalm ”van het huis” met zijn garnituur
    Of
    Serrano ham met meloen Cavaillon
    Of
    Geitenkaasje op toost met honing en pijnboompitten
    ******
    Op vel gebakken zalm (rode label) met groentenstoemp
    Of
    Gentse waterzooï met kip
    Of
    Gesauteerde tagliatelle met tomatencoulis en verse koriander
    ******
    Chocolade mousse
    Of
    ”Crème brûlée”
    ******
    Koffie
    *****
    2 glazen wijn ”van het huis”
    ******
    Mineraal water

    MenuPrijs
    Menu n°149€

    Menu n°2 aan 59.00€

    Vissoep met knoflooksaus en broodkortjes
    Of
    Verse sardienfilets gemarineerd in limoen en korianderblaadjes
    Of
    Groenteflan
    ******
    Waterzooï van vis met Hoegaarden witte bier
    Of
    Gegrillerde Schotsdse cuberol, Béarnaisesaus en frieten
    Of
    Champignonsrisotto
    ******
    Chocolademoelleux
    Of
    ”Ile flottante”
    ******
    Koffie
    *****
    1/2 fles wijn ”van het huis”
    ******
    Mineraal water

    MenuPrijs
    Menu n°259€

    Menu n°3 aan 69.00€

    Ravioli van verse Noordzeekrab met zeekreeftencoulis en witte roombotersaus
    Of
    Eendenleverpaté ”van het huis”, confituur van rode uien en rozijnen, briochetoost
    Of
    Verse geitenkaasje, tagliatelle van pompoen en pijnboompitten
    ******
    Gegrilde zeetong met zijn ”beurre blanc” met dragon of ”Meunière”
    Of
    Eerste lamsribbetjes, gratin dauphinois en gepersilleerde princessenboontjes
    Of
    Zachte polenta met zomertruffel
    ******
    Appeltaart ”van het huis” met roomijs
    Of
    ”Dame blanche”
    ******
    Koffie
    *****
    1/2 fles wijn ”van het huis”
    ******
    Mineraal water

    MenuPrijs
    Menu n°369€
  • SCHELTEMA MENU

    Scheltema menu

    Rillettes van gerookte forel
    Of
    Kaas kroket
    ******
    Mosselen ”à la Marinière”, frieten
    Of
    Gentse waterzooï met kip
    ******
    Belgische chocolade mousse

    MenuPrijs
    Scheltema menu35€
  • KIND MENU

    Kind Menu

    Zalmfilet met purée
    Of
    Gahakte steak met frietjes
    ******
    Fantaisie ijs

    MenuPrijs
    Kind menu12€
  • MENUS BONGO Brasserie

    Bongo Brasserie

    Bongo-menu I (voorgerecht en hoofdgerecht)
    Gerookte zalm “van het Huis” met zijn garnituur
    Of
    Kaasfondue met gemengde sla
    ******
    Gegrilde zalm met sinaasappelsaus
    Of
    Gentse waterzooï met kip

    Bongo-menu II (hoofgerecht en nagerecht)
    Gegrilde zalm met sinaasappelsaus
    Of
    Gentse waterzooï met kip
    ******
    Chocolademousse
    Of
    “Crème brûlée” met vanille

    MenuPrijs
    Menu Bongo Brasserie
  • MENU BONGO Lunch Gourmand

    Menu Bongo Lunch ”Gourmand”

    Duo van jonge zeetongetjes met scampi’s en witte truffelolie
    Of
    Reepjes eendenborst met seizoen vruchten
    ******
    Huisgemaakte appeltaart geflameerd met Calvados, vanilla ijs

    MenuPrijs
    Menu Bongo Lunch Gourmand