De Kaart

Onze keuken is opgebouwd uit een subtiele mix van de Franse keuken en de zee, kunt u genieten met inbegrip van onze beroemde “Gegrilleerde Ierlandse Cuberol” rundvlees met Béarnaisesaus of voor de meer traditionele, onze tong meunière en onze gevarieerde menukaart vis.
Wij bieden ook twee menu 3 gangen en een dagschotel. We kunnen ook geschikt voor groepen tot 50 personen.

Voor verjaardagen, recepties en zakelijke bijeenkomsten of familie, realiseren we ons menu’s op maat van uw budget.

  • Voorgerecht

     

    VoorgerechtPrijs
    Vissoep met knoflooksaus en broodkortjes17€
    Verse sardienfilets, gemarineerd in limoen en korianderblaatjes17€
    Kroketten van grijze garnalen ''van het huis'' met gefrituurde peterselie17€
    Huisgemaakte pastei van ganzelever met rode uien confituur, rozijnen, briochetoast20€
    Ravioli van verse Noordzeekrab met zeekreeftencoulis en witte roombotersaus met sjalot, azijn en witte wijn20€
    Gerookte zalm ''van het huis'' met zijn garnituur18€
  • Vis

    VisPrijs
    kabeljauhaasje met ''Armoricaine'' saus28€
    Vis waterzooï met witte Hoegaarden bier, witloof en grijze garnalen31€
    Gegrilde zeetong met zijn 'beurre blanc' met dragon of 'Meunière'31€
    Onze Bouillabasse33€
    Fish en chips van zalm, roomsaus van zachte curry en kokosmelk24€
  • Vlees

    VleesPrijs
    Gegrilleerde Ierlandse cuberol (+/- 225gr), Béarnaisesaus en frieten25€
  • Suggesties van de Chef

    Suggesties van de ChefPrijs
    Gegratineerde Sint-Jacobssoesters met witloof en een sausje met Hoegaarden bier27€
    ''Koude bretoense artisjok met kruidenvinaigrette16€
    Mechelse asperges op ''Vlaamse wijze'' of met mousselinesaus22€
    Mechelse asperges met gerookte zalm en mousselinesaus24€
    Zalmtartaar met wasabi en sesamolie19€
    Gegrilleerde zeebars met kaviaar van aubergines en bergamotolie33€
    Eendeborstreepjes ''Mulard'' met groene peper25€
    Osso bucco van zeeduivel met basiliek28€
    Duo van gegratineerde jonge zeetong met mousseline van butternut en hazelnootolie27€
  • Zeevruchten

    ZeevruchtenPrijs
    Holle Oesters - Utah Beach N°2 per 626€
    Holle Oesters - Utah Beach N°2 per 937€
    Holle Oesters - Gillardeau N°3 per 627€
    Holle Oesters - Gillardeau N°3 per 939€
    Platte Oesters - Zélande N°4/0 per 626€
    Platte Oesters - Zélande N°4/0 per 937€
  • Mosselen

    MosselenPrijs
    Zeeland mosselen ''à la Marinière'', frieten28€
    Zeeland mosselen met witte wijn, frieten28€
  • SCHELTEMA MENU

    Scheltema menu

    Tomatenpartjes met grijze garnalen en huisgemaakte mayonnaise
    ******
    Zeeland mosselen ”à la Marinière”, frieten
    Of
    Gevogeltenwaterzooï geparfumeerd met Bisque
    ******
    Chocolademousse

    MenuPrijs
    Scheltema menu33€
  • HET LEKKERBEKMENU

    ”Het LekkerbekMenu”

    Ravioli van verse Noordzeekrab met zeekreeftencoulis
    Of
    Huisgemaakte terrine van hammetjes en ganzelever
    ******
    Duo van gegratineerde jonge zeetong met mousseline van
    butternut en hazelnootolie
    Of
    Eendeborstreepjes ”Mulard” met groene peper
    ******
    ”Crème brûléee” met koffiie

    MenuPrijs
    Het ''Lekkerbekmenu''44€
  • MENUS BONGO Brasserie

    Bongo Brasserie

    Bongo-menu I (voorgerecht en hoofdgerecht)
    Gerookte zalm “van het Huis” met zijn garnituur
    Of
    Kaasfondue met gemengde sla
    ******
    Gegrilde zalm met sinaasappelsaus
    Of
    Gentse waterzooï met kip

    Bongo-menu II (hoofgerecht en nagerecht)
    Gegrilde zalm met sinaasappelsaus
    Of
    Gentse waterzooï met kip
    ******
    Chocolademousse
    Of
    “Crème brûlée” met vanille

    MenuPrijs
    Menu Bongo Brasserie
  • MENU BONGO Lunch Gourmand

    Menu Bongo Lunch ”Gourmand”

    Duo van jonge zeetongetjes met scampi’s en witte truffelolie
    Of
    Reepjes eendenborst met seizoen vruchten
    ******
    Huisgemaakte appeltaart geflameerd met Calvados, vanilla ijs

    MenuPrijs
    Menu Bongo Lunch Gourmand