De Kaart

Onze keuken is opgebouwd uit een subtiele mix van de Franse keuken en de zee, kunt u genieten met inbegrip van onze beroemde “Gegrilleerde Ierlandse Cuberol” rundvlees met Béarnaisesaus of voor de meer traditionele, onze tong meunière en onze gevarieerde menukaart vis.
Wij bieden ook twee menu 3 gangen en een dagschotel. We kunnen ook geschikt voor groepen tot 50 personen.

Voor verjaardagen, recepties en zakelijke bijeenkomsten of familie, realiseren we ons menu’s op maat van uw budget.

  • Voorgerecht

     

    VoorgerechtPrijs
    Vissoep met knoflooksaus en broodkortjes17€
    Verse sardienfilets gemarineerd in limoen en korianderblaadjes18€
    San Daniele ham met mango chutney16€
    Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie17€
    Ganzenleverpaté ''van het huis'', confituur van rode uien en rozijnen, briochetoost20€
    Ravioli van verse Noordzeekrab met zeekreeftencoulis en witte roombotersaus met sjalot, azijn en witte wijn20€
  • Vis

    VisPrijs
    Gegrilleerde zalmmoot met sinaasappel24€
    Gegrilde zeetong met zijn 'beurre blanc' met dragon of 'Meunière'31€
    Onze Huisgemaakte Bouillabaisse33€
    Gerookte Skreihaasje met zuurkool en beurre blanc28€
    Gegrilleerde tonijn met olijfolie van kruiden en amandelen geparfumeerd met citrusvruchten33€
    Gegratineerde zeetongetjes met rivierkreeft en duxelle van champignons27€
    Vis waterzooi met Safran32€
  • Vlees

    VleesPrijs
    Gegrilleerde Ierlandse cuberol (+/- 225gr), Béarnaisesaus en frieten25€
  • Suggesties van de Chef

    Suggesties van de ChefPrijs
    Duo van geitenkaasje met honing en pijnboompitten op toast17€
    Gerookte zalm ''van het huis'' met zijn garnituur18€
    Tartar van zalm en St Jakobsnoot20€
    St Jakobsnoot met witloof en Hoegaarden27€
    Rundvleestartaar met frieten22€
    Gegrilleerde Zeebaars, gebraiserde groene kool met dobbelsteentjes van gerookte zalm33€
    Zeeduivel met gekaramelliseerde witloof33€
    Ile flottante (eiwitschuim in vanillesaus)10€
  • Zeevruchten

    ZeevruchtenPrijs
    Holle Oesters - Utah Beach N°2 per 626€
    Holle Oesters - Utah Beach N°2 per 937€
    Holle Oesters - Gillardeau N°3 per 627€
    Holle Oesters - Gillardeau N°3 per 939€
  • Mosselen

    MosselenPrijs
    Zeeland mosselen ''à la Marinière'', frieten28€
    Zeeland mosselen met witte wijn, frieten28€
  • SCHELTEMA MENU

    Scheltema menu

    Huisgemaakte terrine van pluimvee lervermousse
    ******
    Duet van zeetontjes “Meunière”
    Of
    Gegrilde rundvleesteak met Béarnaisesaus en frieten
    ******
    Belgische chocolade mousse

    MenuPrijs
    Scheltema menu33€
  • MENUS BONGO Brasserie

    Bongo Brasserie

    Bongo-menu I (voorgerecht en hoofdgerecht)
    Gerookte zalm “van het Huis” met zijn garnituur
    Of
    Kaasfondue met gemengde sla
    ******
    Gegrilde zalm met sinaasappelsaus
    Of
    Gentse waterzooï met kip

    Bongo-menu II (hoofgerecht en nagerecht)
    Gegrilde zalm met sinaasappelsaus
    Of
    Gentse waterzooï met kip
    ******
    Chocolademousse
    Of
    “Crème brûlée” met vanille

    MenuPrijs
    Menu Bongo Brasserie
  • MENU BONGO Lunch Gourmand

    Menu Bongo Lunch ”Gourmand”

    Duo van jonge zeetongetjes met scampi’s en witte truffelolie
    Of
    Reepjes eendenborst met seizoen vruchten
    ******
    Huisgemaakte appeltaart geflameerd met Calvados, vanilla ijs

    MenuPrijs
    Menu Bongo Lunch Gourmand