De Kaart

Onze keuken is opgebouwd uit een subtiele mix van de Franse keuken en de zee, kunt u genieten met inbegrip van onze beroemde “Gegrilleerde Ierlandse Cuberol” rundvlees met Béarnaisesaus of voor de meer traditionele, onze tong meunière en onze gevarieerde menukaart vis.

Elke dag van de week stellen wij een lunch van 2 gangen aan 18€. We hebben 3 banketzalen ter beschikking (met kapaciteit tot 180 personen).

Voor verjaardagen, recepties en zakelijke bijeenkomsten of familie, realiseren we ons menu’s op maat van uw budget.

  • Voorgerecht

     

    VoorgerechtPrijs
    Vissoep met knoflooksaus en broodkortjes17€
    Verse sardienfilets gemarineerd in limoen en korianderblaadjes18€
    Gerookte zalm (rode label) ''van het huis'' met zijn garnituur18€
    Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie17€
    Eendenleverpaté ''van het huis'', confituur van rode uien en rozijnen, briochetoost20€
    Ravioli van verse Noordzeekrab met zeekreeftencoulis en witte roombotersaus met sjalot, azijn en witte wijn20€
    Kaas kroket14,50€
    Mix van kroket (garnaal en kaas16€
  • Vis

    VisPrijs
    Gegrilleerde zalm (rode label) in ''matelote''24,90€
    Gegrilde zeetong met zijn 'beurre blanc' met dragon of 'Meunière'33€
    Onze Huisgemaakte Bouillabaisse27,90€
    Gepocheerd kabeljauwhaasje, moes van pastinaak en krokantje van hazelnoten, mousseline met chorizo28€
    Duo van zeetongetjes met witte asperges en een saus met ''Crémant d'Alsace''27€
    Vis waterzooi met Hoegaarden witte bier27,90€
  • Vlees

    VleesPrijs
    Gegrilleerde Ierlandse cuberol (+/- 225gr), Béarnaisesaus en frieten25€
    Varkenswangetjes met bruine Leffe en kleine groentjes24,90
  • Suggesties van de Chef

    Suggesties van de ChefPrijs
    Duo van geitenkaasje met honing en pijnboompitten op toast17€
    Sashimi van schotse zalm (rode label)19€
    Mechelse asperges op ''vlaamse wijze'' of Mousselinesaus22€
    Mechelse asperges met gerookte zalm en Mousselinesaus24€
    Sint-Jakobsnoot met witloof en Hoegaarden27€
    Rundvleestartaar met frieten22€
    Gegrilleerde Zeebaars, gebraiseerde groene kool met dobbelsteentjes van gerookte zalm29,90€
    Gebakken brasem met venkel280€
  • Vegetarische suggesties

    Vegetarische suggestiesPrijs
    Sla van linzen met groenten12,90€
    Basmatirijst geparfumeerd met kaffir citroen en navarin van groenten18,90€
  • Zeevruchten

    ZeevruchtenPrijs
    Holle Oesters - Bio Oesters Iles de Chausey - N°3 per 616,30€
    Holle Oesters - Bio Oesters Iles de chausey - N°3 per 922,90€
    Aperitiefbordje - Alikruiken Of Ongepelde grijze garnalen9,90€
  • Mosselen

    MosselenPrijs
    Zeeland jumbo mosselen ''à la Marinière'', frieten23€
    Zeeland jumbo mosselen met witte wijn, frieten24€
    Zeeland jumbo mosselen met witte bier, frieten24€
  • SCHELTEMA MENU

    Scheltema menu

    Huisgemaakte terrine van pluimvee lervermousse
    Of
    Kaas kroket
    ******
    Duet van zeetontjes “Meunière”
    Of
    Gegrilde rundvleesteak met Béarnaisesaus en frieten
    ******
    Belgische chocolade mousse

    MenuPrijs
    Scheltema menu35€
  • KIND MENU

    Kind Menu

    Zalmfilet met purée
    Of
    Gahakte steak met frietjes
    ******
    Fantaisie ijs

    MenuPrijs
    Kind menu12€
  • MENUS BONGO Brasserie

    Bongo Brasserie

    Bongo-menu I (voorgerecht en hoofdgerecht)
    Gerookte zalm “van het Huis” met zijn garnituur
    Of
    Kaasfondue met gemengde sla
    ******
    Gegrilde zalm met sinaasappelsaus
    Of
    Gentse waterzooï met kip

    Bongo-menu II (hoofgerecht en nagerecht)
    Gegrilde zalm met sinaasappelsaus
    Of
    Gentse waterzooï met kip
    ******
    Chocolademousse
    Of
    “Crème brûlée” met vanille

    MenuPrijs
    Menu Bongo Brasserie
  • MENU BONGO Lunch Gourmand

    Menu Bongo Lunch ”Gourmand”

    Duo van jonge zeetongetjes met scampi’s en witte truffelolie
    Of
    Reepjes eendenborst met seizoen vruchten
    ******
    Huisgemaakte appeltaart geflameerd met Calvados, vanilla ijs

    MenuPrijs
    Menu Bongo Lunch Gourmand