Menu's

Elke dag van de week stellen wij een lunch van 2 gangen met koffie aan 21,00€
Vraag meer informatie aan ons personeel

Imperial Gold

59,00€
 

Belgian Osciètre

69,00€
 

Imperial Gold

89,00€
 

Belgian Osciètre

119,00€
 

Bio Oesters Iles de chausey

16,30€ Per 6
 

Iles de Ré Oesters

18,50€ Per 6
 

Cancale Oesters

17,90€ Per 6
 

Mix van 3 Oesters

26,90€ Per 9
 

“Charente Maritime” Oesters

25,00€ Per 6
 

Gerookte zalm (rode label) "van het huis" met zijn garnituur

19,00€
 

Eendenleverpaté “van het huis”, confituur van rode uien en rozijnen, Briochetoast

20,00€
 

Carpaccio van zwarte truffel, mousseline van knolselder en krokantje van Parmesaanse kaas

24,00€
 

Belgische kaas kroket

15,00€
 

Mix van kroket

16,50€
 

Vissoep met knoflooksaus en broodkortjes

17,00€
 

Huisgemaakte garnaalkroketten

18,00€
 

Escalope van gebakken eendelever met gedroogde vruchtenkonfituur en Bigaradesaus

22,00€
 

Ravioli van verse Noordzeekrab met zeekreeftencoulis en witte roombotersaus met sjalot, azijn en witte wijn

22,00€
 

6 oesters gegratineerde met Champagne

23,00€
 

Royale van eendelever met "tourin" van truffel uit Périgord

23,90€
 

St-Jacobsoesters “Meunière” met kruidenbotter

28,00€
 

Lenterolletje met jonge slascheuten, mango en limoen

12,90€
 

Galette van linzen en zoete aardappel geparfumeerd met "ras el-hanout"

18,90€
 

Jumbo mosselen " à la Marinière ", frieten

25,00€
 

Jumbo mosselen met witte wijn, frieten

26,00€
 

Jumbo mosselen met look en room, frieten

26,00€
 

Jumbo mosselen met witte beer, frieten

26,00€
 

Jumbo mosselen met Speculoos, frieten

26,00€
 

Jumbo mosselen met Roquefort, frieten

27,00€
 

Tomaten met grijze garnalen, frieten en mayonnaise

28,00€
 

Fish en chips van kablejauw met tartaarsaus

21,90€
 

Filet van gebakken dorade, gekonfijt witloof met bruine suiker en kalfsjus

27,00€
 

Onze Huismaakte Bouillabaisse

27,90€
 

Gerookt kabeljauwhaasje, choucroute met schuimwijn, witte botersaus en Een krokantjte "ventrèche"

29,00€
 

Gegrilde zeetong met zijn “beurre blanc” met dragon of “Meunière”

33,00€
 

Gegrilleerde tonijn met kruiden en amandelen en olijfolie geparfumeerd met citrusvruchten

31,00€
 

Suprême van zonnevis met kruiden en "verjus" saus

48,90€
 


Huisgemaakte cassoulet

28,00€
 

Koninginnehapje met winter truffel

29,00€
 

Gebakken hertekalffilet met "vintage porto" saus en wintergarnituren

32,00€
 

Gegrilleerde “Black Angus” cuberol +/- 300gr, Béarnaisesaus en frieten

32,00€
 

Varkenswangetjes met bruine Leffe en kleine groentjes

24,90€
 

Scampi schaaltje met zachte look
Of
Paté van hammetje met eendenlever en confituur van uien

Mosselen « à la Marinière »
Of
Gentse waterzooï met kip

Belgische chocolade mousse

Fish en chips van kabeljauw
Of
Vol-au-vent met kip

Fantaisie ijs

Ile flottante of drijvende eiland, crème anglaise en caramel

10,00€
 

Crème brûlée met koffie

10,00€
 

Moelleux au chocolat met vanille ijs

12,00€
 

Chocolade mousse met vanille crème

9,00€
 

Appeltaart van het huis natuur

11,00€
 

Appeltaart van het huis met vanille ijs

12,00€
 

Appeltaart van het huis geflambeerd met Calvados

14,00€
 

Mango en passievrucht crumble met limoen, bolletje vanille-ijs

12,00€
 

"Doyenné du comice" gepocheerde peer in Beaujolais spice overwinning, kant-dun koekje en frambozensorbet

12,00€
 

Dame blanche

11,00€
 

Sorbet assortiment

10,00€
 

Kaas bordje

13,50€
 

Deze menu's zijn beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen

Of ”Crème brûlée” met vanilla bourbon

Gerookte zalm ”van het huis” met zijn garnituur

Of Champignonvelouté

Of Geitenkaasje op toost met honing en pijnboompitten


Op vel gebakken zalm (rode label) met groentenstoemp

Of Gentse waterzooï met kip

Of Gesauteerde tagliatelle met tomatencoulis en verse koriander


Chocolade mousse


Koffie


2 glazen wijn ”van het huis”


Mineraal water

Vissoep met knoflooksaus en broodkortjes

Of Verse sardienfilets gemarineerd in limoen en korianderblaadjes

Of Schaaltje van champignons


Waterzooï van vis met Hoegaarden witte bier

Of Gegrillerde Schotsdse cuberol, Béarnaisesaus en frieten

Of Gegratineerde groentenmillesfeuilles met gekonfijte citroen


Chocolademoelleux

Of ”Ile flottante”


Koffie


1/2 fles wijn ”van het huis”


Mineraal water

Ravioli van verse Noordzeekrab met zeekreeftencoulis en witte roombotersaus

Of Eendenleverpaté ”van het huis”, confituur van rode uien en rozijnen, briochetoost

Of Pompoenroomsoep met witte truffelolie


Gegrilde zeetong met zijn ”beurre blanc” met dragon of ”Meunière”

Of Wildcivet met kastanjes

Of Risotto met groene aspergepunten en zwarte truffel uit Périgord


Appeltaart ”van het huis” met roomijs

Of ”Dame blanche”


Koffie


1/2 fles wijn ”van het huis”


Mineraal water